Gör matchen och ge glada när du ger tisdag

Ge-tis-LogoGer tisdag har snabbt blivit den största donationsdagen på välgörenhetskalendern, och i år är vi glada att kunna tillkännage en 24-timmars Matching Challenge. För varje dollar som doneras idag, 12/1, kommer en speciell givare att matcha den upp till $ 500. Vi måste samla in minst 500 dollar för att matchen ska göras. Använd den här länken för att donera idag och ytterligare 1% donation kommer att göras av PayPal.

PayPal vill göra denna givande tisdag till den största i historien, så från och med idag kommer de att matcha 1% av varje donation på minst 10 USD gjort genom PayPal Giving Fund. PayPal kommer att lägga till 1% from 1 december till 31 december 2015, så att välgörenhetsorganisationer får 101% av varje donation som görs genom fonden men om du donera på $ 10 eller mer på Giving Tuesday, idag, kan du bara hjälpa till att ställa in en GUINNESS WORLD REKORD titel: De flesta pengarna samlas in online för välgörenhet på 24 timmar!

MdDS Foundation är en erkänd välgörenhetsorganisation från PayPal Giving Fund genom vilken donationer behandlas avgiftsfritt. Alla donationer är avdragsgilla enligt lag. MdDS Foundation är en helt frivillig 501 (c) (3) och dess årliga allmänna kostnader är mindre än 4% av verksamheten.