Gör matchen och ge glada när du ger tisdag

Ge-tis-LogoGer tisdag har snabbt blivit den största donationsdagen på välgörenhetskalendern, och i år är vi glada att tillkännage en 24-timmars Matching Challenge. För varje dollar som doneras i dag, 12/1, kommer en speciell givare att matcha den upp till $ 500. Vi måste samla in minst $ 500 för matchen. Använd den här länken för att donera idag och ytterligare 1% donation kommer att göras av PayPal.

PayPal vill göra denna Giving Tuesday till den största i historien, så från och med idag matchar de 1% av varje donation på minst $ 10USD som görs genom PayPal Giving Fund. PayPal lägger till 1% from 1 december till 31 december 2015, så att välgörenhetsorganisationer får 101% av varje donation som görs genom fonden men om du donera på $ 10 eller mer för att ge tisdag, idag, kan du bara hjälpa till att ställa in GUINNESS WORLD REKORD titel: De flesta pengarna samlas in online för välgörenhet på 24 timmar!

MdDS Foundation är en erkänd välgörenhetsorganisation för PayPal Giving Fund genom vilken donationer behandlas avgiftsfritt. Alla donationer är avdragsgilla enligt lag. MdDS Foundation är en volontär 501 (c) (3) och dess årliga omkostnadskostnader är mindre än 4% av verksamheten.