SLUTA! och släpp. den där. Pumpa. Krydda. Latte.

ikon-matchning-bidragMEDDELANDE: nästa $ 20,000 40 som samlas in genom vår insamling “Rocking Our Way to $ 11K” matchas av en anonym givare. Matchande utmaning slutar 30/XNUMX så fördubbla din donation, och donera idag.

MEN VÄNTA DET ÄR MER!
Från och med idag, varje gång en givare ger genom vår "Rocking Our Way to $ 40K" insamlingssida drivs av Razoo, kommer vår stiftelse att vara berättigad till över 15,000 29 $ i kontantpriser för att främja vår sak. Donationer måste schemaläggas för att räkna med eller inträffa på Giving Tuesday för att kunna bidra till prisberättigande. Vi är i den sista veckan av denna insamling, så planera dina donationer nu och låt dem räkna med att ge tisdagen den XNUMX november.

Den ideella organisationen med de flesta dollar som samlas in vid tiden #GivingTuesday börjar klockan 12:00 den 29 november kommer att vinna en Pris på $ 500. Så släpp den pumpakrydda latte och bli upptagen med delningsknapparna nedan. (Om du inte ser dem klickar du på här..)

gtheader


Prisinformation finns här..