Nyheter om viktig medvetenhet; Matchande utmaningsfrist

I andan av Giving Tuesday vill MdDS Balance Disorder Foundation dela några viktiga nyheter. Under nästa år kommer MdDS-stiftelsen att motta en riktad donation, på ett belopp av $ 100,000, med det enda syftet att öka medvetenheten om MdDS i det medicinska samfundet och allmänheten. I samarbete med ett professionellt PR-företag kommer stiftelsen, tillsammans med givaren, att positionera sig för att utveckla verktyg som behövs för dessa utbildningsinsatser samtidigt som de förbättrar sociala medier. Denna stora donation uppskattas mycket. Mer information kommer att delas när den utvecklas.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Fortsätt att stödja den nuvarande insamlingen #GivingTuesday för att fortsätta forskningen. Inte bara kommer den icke-vinstdrivande med flest dollar att samlas in när #GivingTuesday börjar vinna ett $ 500-pris, vi har också en Matching Challenge på $ 20,000 som kan fördubbla din donation. Matchen måste mötas i slutet av Giving Tuesday. Det är en 24-timmars global dag för att ge.

Följ bitly-länken för att gå med i #GivingTuesday-rörelsen och hjälp med att hitta ett botemedel mot MdDS: bit.ly/rockingourway

Arbetet bakom kulisserna fortsätter varje dag!
MdDS Balance Disorder Foundation


Tyckte du om det här inlägget? Dela det!