Nyheter om viktig medvetenhet; Matchande utmaningsfrist

I andan att ge tisdag vill MdDS Balance Disorder Foundation dela några viktiga nyheter. Under nästa år kommer MdDS-stiftelsen att vara mottagaren av en riktad donation, till ett belopp av 100,000 XNUMX dollar, med det enda syftet att öka medvetenheten om MdDS i det medicinska samfundet och den allmänna befolkningen. Arbetet med ett professionellt PR-företag kommer stiftelsen, tillsammans med givaren, att positionera för att utveckla verktyg som behövs för dessa utbildningsinsatser samtidigt som sociala mediernas närvaro förbättras. Denna betydande donation uppskattas mycket. Mer information kommer att delas när den utvecklas.

012lbae0akgwv86bnlspvg9jq2qd-gxqkjayggtbrubz8iabkdb-zjec87zs5hnky9dffrpvomrlubudggvvjnaliazpntlavmiziltodlwpha5kxwe0ozsikqqwf_jk-akunjjeplrfujx0s0-d-e1-ft

Fortsätt att stödja den nuvarande #GivingTuesday-insamlingen för att fortsätta forskningen. Inte bara den ideella med de flesta dollar som samlas in när #GivingTuesday börjar vinna ett pris på $ 500, vi har också en matchande utmaning på $ 20,000 24 som kan fördubbla din donation. Matchen måste uppfyllas vid slutet av Giving Tuesday. Det är en XNUMX-timmars global dag att ge.

Följ den lilla länken för att gå med i #GivingTuesday-rörelsen och hjälpa till att hitta ett botemedel för MdDS: bit.ly/rockingourway

Arbetet bakom kulisserna fortsätter varje dag!
MdDS Balance Disorder Foundation


Tyckte du om det här inlägget? Dela det!