⏱️ Nedräkning till sällsynt sjukdag: 35 dagar

Om du missade det: MdDS Awareness Store är öppet för affärer. Från gratulationskort till grafikutslagsplatser finns en mängd olika objekt tillgängliga.

screen-shot-2017-01-23-at-1-58-58-pm

NY DENNA MÅNED: Rare Disease Day Collection

Köp en "Handprints" (officiell logotyp för Rare Disease Day) eller annan medvetandehöjande tröja idag och bär den stolt den 28 februari 2016. Om det är kallt i din del av världen på Rare Disease Day, är en hoodie perfekt.

SKRÄDDARSY DET! Allt i butiken MdDS Awareness Store kan anpassas. Se till att leta efter stil- och färgalternativ samt textalternativ för att skriva in ditt eget meddelande. Om du vill ha något annat, fråga bara. Våra frivilliga butiker fortsätter att lägga till artiklar som deras MdDS tillåter.

Här är ett prov för att komma igång.

Sällsynt sjukdomsdag American Apparel Fine T-shirt

Sällsynt sjukdag, personifiera alla, rund knapp

Herr MdDS Awareness Nano Hanes T-shirt

Herr MdDS Awareness T-shirt i vuxenstorlek S-6X!

Se till att kontrollera toppen av skärmen kl www.zazzle.com/mddsfoundation för rabattkoder. Idag kommer ZAZZSENDLOVE att spara 15% sitewide. Olika kategorier säljs regelbundet så att du aldrig behöver betala fullt pris.

Handla butiken idag: www.zazzle.com/mddsfoundation

OBS: Internationell frakt kan ta så länge som 21 dagar, så beställ snart!