⏱️ Nedräkning till sällsynt sjukdag: 35 dagar

Om du missade det: MdDS Awareness Store är öppet för affärer. Från gratulationskort till grafikutslagsplatser finns en mängd olika objekt tillgängliga.  

screen-shot-2017-01-23-at-1-58-58-pm

NY DENNA MÅNED: Samling av sällsynta sjukdomar

Köp en ”Handavtryck” (officiell logotyp för Rare Disease Day) eller annan medvetenhetströja idag och bär den stolt den 28 februari 2016. Om det är kallt i din del av världen på Rare Disease Day är en hoodie perfekt.

SKRÄDDARSY DET! Allt i MdDS Awareness Store-butiken kan anpassas. Var noga med att leta efter stil- och färgalternativ samt textalternativ för att trycka ditt eget meddelande. Men om du vill ha något annat, fråga bara. Våra frivilliga butiker fortsätter att lägga till föremål när deras MdDS tillåter.

Här är ett urval för att komma igång.

Sällsynt sjukdomsdag American Apparel Fine T-shirt

Sällsynt sjukdag, personifiera alla, rund knapp

Herr MdDS Awareness Nano Hanes T-shirt

MdDS-medvetenhet-T-shirt för män i vuxenstorlek S-6X!

Se till att kontrollera toppen av skärmen kl www.zazzle.com/mddsfoundation för rabattkoder. Idag sparar ZAZZSENDLOVE 15% på hela webbplatsen. Olika kategorier säljs regelbundet så att du aldrig behöver betala fullt pris.

Handla butiken idag: www.zazzle.com/mddsfoundation

OBS: Internationell frakt kan ta så länge som 21 dagar, så beställ snart!