1 Det du kan göra RÄTT NU för att hjälpa Beat MdDS

"Om något är förvirrande, be bara om hjälp." Det är regeln i mitt hus. Det är en hjälp för att överleva MdDS. Det enda problemet är att om din hjärna är dimmig så inser du förmodligen inte att du är förvirrad. Så det blev så att jag lämnade bilen på en parkeringsplats och gick ett par kvarter bort till en annan butik. Det var för år sedan och, medan mina rörelsessymptom har avtagit helt, kvarstår den kognitiva försämringen. Jag vet att jag fortfarande behöver hjälp.

Så jag frågar. Hjälper du mig att slå MdDS?

Om du någonsin har använt stiftelsens webbplats och tyckte att den var till hjälp kan du göra något idag som säkerställer att det förblir ett värdefullt verktyg för andra som bara upptäcker MdDS.

VOLONTÄR

Stiftelsen rekryterar aktivt volontärer för att uppdatera listan över läkare som tillhandahålls som en offentlig resurs på dess webbplats. Uppdatering innebär bara två saker:

  • kontakta varje övning för att se till att de vill inkluderas på listan
  • se till att varje lista är fullständig och korrekt

Det här projektet gör oftast bara telefonsamtal eller skicka e-post. Ytterligare krav är följande:

  • Volontär måste kunna fullfölja sitt uppdrag senast mitten av maj. Tidsfristen förlängdes till slutet av juni! Beroende på hur många anmälningar du kan hjälpa till kan det vara så få som 10 eller så många som 100.
  • Volontär måste kunna hitta saknad information självständigt. Supportgruppsmedlemmar ger ibland rekommendationer utan kontaktinformation. Hjärndimma?
  • Måste vara ihållande och villiga att göra uppföljningsinsatser.
  • Kännedom om Excel eller annat kalkylbladsprogram krävs.

Stiftelsen kommer att ge tillgång till en central databas som volontärer kommer att ändra själva. Vi ger dig också ett förskrivet meddelande som du kan använda när du kontaktar praxis via e-post och punktpunkter för telefonsamtal. Vi beklagar att vi inte kommer att kunna ge någon kompensation för uppkomna utgifter, men vi vill gärna ta med ditt namn och ditt foto i ett blogginlägg som förklarar FRAMGÅNG.

Hur kan volontärarbetet hjälpa till att slå MdDS? Förutom att uppdatera listan arbetar vi med en översyn av hela webbplatsen. Vårt mål är att uppmuntra läkare att stanna på plats och lära sig mer om MdDS. Din volontärarbete kan hjälpa till att säkerställa en högkvalitativ lista som läkare vill vara med på och en webbplats som de tycker är värdefulla. De stannar, de lär sig, de hjälper oss. Vettigt?

Tveka inte, kontakta oss om du är redo att volontär. Måndag är Go Day!

Tack för MdDS Foundation,
HollyB
Content Manager
mddsfoundation.org (webbplats)
mddsfoundation.blog (den här bloggen)
Flygutlöst MdDS • Dx'd 2007