SYLT. Sprid det!

JAM-burkar

Visste du att juni är vår medvetenhetsmånad? Tja, nu gör du det och vi vill att du ska gå med oss ​​den här JAM. MdDS Foundation informativ broschyrer är ett bra sätt att sprida ordet och utbilda andra om MdDS. För att få gratis broschyrer, skicka ett e-postmeddelande med din fullständiga adressadress och mängd som behövs till brochures@mddsfoundation.org.

Sedan JAM 2016 har volontärer skickat ut över 750 broschyrer till adresser i USA, Storbritannien, Kanada och Australien. Med en stor utskick på böckerna för läkare i de länderna plus Sydafrika behöver vi skriva ut nya broschyrer!

Om du vill ge en donation för att kompensera för kostnaden för tryck och porto, kom ihåg att GivingFund är ett avgiftsfritt sätt att skicka din gåva till stiftelsen.

Från botten av våra JAM-burkar, TACK!


Dela det här inlägget med knapparna nedan. 👇

2 kommentarer

Diskussionspolicy
  1. Becky Russell

    Mina MdDS-symtom var höga idag så jag råkade Google igen. Såg webbplats som hävdar botemedel mot 22 eller 23 personer ur en studie av 24 vid Mt. Sinai 2014. Blir folk botade ?! Jag fick diagnosen 2010 efter 2009 10 dagars kryssning. Skulle resa för alla chanser till botemedel !!

Kommentarer är stängda.