Honor & In Memoriam Donationer

En hyllninggåva är ett meningsfullt sätt att hedra eller komma ihåg någon speciell. Din gåva återspeglar din önskan att påverka andras liv precis som din honoree har gjort för dig. Vi tackar följande för deras gåva för att hedra en speciell person eller till minne om en älskad.

Hedersdonationer
Marlton kvinnoklubb - till ära för Irene Hartman.
Lisa Thomas - Grattis på födelsedagen, Terri.

Minnes donationer
Fru Nancy Cohen - till minne av Seymour Cohen.
Carmen & Susan Russo - till minne av Lillian Samoluk.
Michael & Beth Singer - till minne av Seymour Cohen.

Om du har någon speciell du vill hedra, kan du överväga att göra en donation i deras namn. Använd bara Pay Pal och skriv ditt engagemang i fältet "Skriv en anteckning" eller maila din hyllning med ett minnes- eller hedersdonationsformulär (nedladdningsbar PDF) Skicka till:

MdDS Foundation
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, PA 19403

Ditt engagemang kommer att erkännas i vårt nästa nyhetsbrev och bekräftelsepost.