🌟 Donator All-Stars

Tillsammans med flera årliga givare har en liten grupp människor sedan 2009 omedvetet blivit ett team av sällsynta mästare. Dessa vänner och familjemedlemmar har ständigt visat sitt stöd för MdDS-gemenskapen och sitt engagemang för vårt uppdrag och mål. De har bevisat att små donationer över tiden är lika effektiva som alla stora engångs donationer, och tillsammans har de samlat in mer än 6,000 dollar.

Tack för att du är givare All-Stars.

Sandy Brignac ⭐ sedan 2013
Gill Devereux ⭐ sedan 2011
Amy Gray ⭐ sedan 2009
William Hazen ⭐ sedan 2014
Jade L. ⭐ sedan 2014
Linda McManus ⭐ sedan 2014
Mandy Small ⭐ sedan 2010

Genom månatliga återkommande donationer hjälper givar All-Stars stiftelsen att förbättra verksamheten och uppsöka och hantera återkommande utgifter som dessa.

Välj återkommande utgifter
✅ Undersökningsplats för säker patientuppsamling: 500 USD per år
✅ Broschyrutskrift och utskick: 1,200 XNUMX dollar per år
✅ Föreningsavgifter, licenser, professionella och administrativa avgifter: $ 3,500 XNUMX per år

Är du redo att bli en givare All-Star också?

Den uppdaterade webbplatsen mottogs väl av läkare, och nu kunde vi verkligen använda hjälp för att täcka kostnaderna för att uppdatera, skriva ut och leverera nya broschyrer till dem: $ 3,000 XNUMX. Vänligen schemalägga en återkommande donation idag med knappen till höger om denna sida.

Du kan göra en verklig skillnad.

Stiftelsen tackar en annan All-Star, George Alvarado, för frivilligarbete för att hantera broschyrförfrågningar. George är aktivt i flygvapnet och efter mer än ett år av hängivenhet till MdDS-samhället är det dags att ge honom en paus från volontärtjänsten. Om du är intresserad av frivilligt att skicka ut broschyrer, snälla kontakta oss! Vi ger dig broschyrer och detaljer.

UPDATE: Tack för att du svarade så entusiastiskt på volontär. Våra broschyrbehov fylls. För andra volontärmöjligheter, se vår Volontär sida.


Du kanske också är intresserad av: 5 anledningar månadsvis ger stenar!

COVID-19 UPPDATERING: Om du vill stänga av din återkommande donation vill vi tacka dig för ditt fortsatta stöd och hjälpa dig i gengäld. Så här gör du för att avbryta ditt donationsabonnemang med en dator:

1. Logga in Paypal.com och klicka på den kugghjulsformade ikonen högst upp på sidan.
2. Klicka på Betalningar.
3. Klicka på Hantera förhandsgodkända betalningar.
4. Välj säljarens namn eller e-postadress.
5. Klicka på Avbryt.

För instruktioner om Paypal-appen, följ denna länk: Hur avbryter jag ett faktureringsavtal, automatisk återkommande betalning eller prenumeration på PayPal?

2 kommentarer

Diskussionspolicy
  1. Muriel McHardy

    Jag ska testa min första kryssning efter 4 år med MdDS. Jag lämnar imorgon i 7 dagar längs kusten.

    1. Joy Hagström

      Du är väldigt modig, Muriel. Jag har haft MdDS i 6 år och har blivit tillsagda av mina läkare att aldrig åka på båt igen eftersom det kan göra dina MdDS-symtom värre. Jag diagnostiserades inte förrän i fjol och gick så ytterligare två kryssningar efter starten. Mina symtom blev mycket värre efter varje kryssning. Jag ville att du skulle ha den här informationen om du inte har informerats om detta. Om du vet detta och fortfarande går på din kryssning önskar jag dig en underbar resa. Jag saknar upplevelsen av att gå på vattnet oerhört.

Kommentarer är stängda.