Denna GivingTuesday på MdDS Foundation

MEDDELANDE: 10.27.2017 - Gates Foundation matchar donationer till amerikanska ideella organisationer med Facebook på att ge tisdag. Facebook avstår också från avgifter för donationer den dagen, så schemalägg en påminnelse för att ge tisdagen den 11-28/20017 på din kalender för att donera via vår insamlingssida på Facebook.

Denna GivingTuesday är vi fokuserade på vårt mål att hjälpa patienter att få en snabb och korrekt diagnos.

Vi startar en direktreklamkampanj för att öka MdDS-medvetenheten bland läkare, särskilt de som är i de tidiga stadierna av sin karriär och letar efter en specifik riktning att ta. Dessa unga neurologer, otologer, neuro-otolog, audiologer, ENT och deras akademiska professorer kommer att få vår uppdaterade informationsbroschyr och utbildningsöversikt som är särskilt designade för dem.

För att uppnå vårt mål håller vi en insamling fram till 28 november 2017 - GivingTuesday. Om du är på Facebook kan din donation matchas av Bill & Melinda Gates Foundation. Matchen börjar klockan 8 och slutar klockan 5:XNUMX EST, och donationer måste ske via Donera-knappen på vår Facebook-sida eller någon av de enskilda insamlingar inrättats av medlemmar i MdDS-gemenskapen.

Inte på Facebook? Donationer gjorda med check eller med den röda knappen högst upp på sidan kommer fortfarande att bidra till vårt uppdrag och hjälp #beatMdDS.

På uppdrag av hela MdDS-gruppen, tack.

Hjälp #beatMdDS

Dela om hur du ger tillbaka på #GivingTuesday genom att publicera din #UNselfie på dina sociala medier.

[Pfund-donera]

 • $ [pfund-present-målkampanj_id = ”5639 ″]finansieringsmål
 • $ [pfund-present-tally kampanj_id = ”5639 ″]upphöjda
 • [pfund-giver-tally kampanj_id = ”5639 ″]givare
 • [pfund-dagar-vänster kampanj_id = ”5639 ″]dagar kvar
 • [pfund-progress-bar-kampanj_id = ”5639 ″]...

Den här framstegsfältet visar hur mycket du har samlat in utanför Facebook. Tack!

[Pfund-edit]

4 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Muriel McHardy

  Jag tog en kryssning längs kusten för att se om det var möjligt att kryssa igen med mina vänner. NEJ Jag är tillbaka där jag började.

  1. MdDS Foundation

   Huruvida man ska kryssa igen eller inte är en av våra Vanliga frågor (halvvägs på vår About-sida) och ett mycket personligt beslut. Vi hoppas att dina förhöjda symtom bara är övergående och att du snart kommer tillbaka till din baslinje.

   1. Muriel McHardy

    Jag har en underbar sjukgymnast och förstår verkligen problemet. Det verkar som om det kommer att ta ytterligare två och tre månader av behandling för att komma tillbaka till det ställe jag var på när jag bestämde mig för att försöka åka igen. Så många av mina vänner gör trance Atlantic cruise och båda vägarna och jag ville verkligen gå med dem. Jag hoppas bara att jag kan komma tillbaka där jag var när jag bestämde mig för att prova den korta kryssningen.

    1. MdDS Foundation

     Muriel, det är bra att höra om din PT. Kan han eller hon hittas med vår Find-A-Doctor verktyg? Resurslistan är av vårdgivare som ger vård till MdDS-patienter, inklusive PT: er. Om din inte finns med på listan kan de fylla i vårt opt-in / out-formulär som ska inkluderas. De hittar länken på vår Find-A-Doctor sida. Tack.

Kommentarer är stängda.