#MakeADifferenceDay, hedersdonationer

Det är Gör en skillnadsdag, den perfekta dagen att hedra någon du älskar med en Tribute-present. Tribute presenter är ett meningsfullt sätt att hedra en speciell person eller livshändelse och också stödja de med MDDS. Vi tackar följande för deras gåvor för att hedra någon speciell.

Hedersdonationer

Välkommen till denna ljusa nya värld, Luke Stephen. Grattis till de lyckliga morföräldrarna, Linda och alla. - Marilyn och Roger Josselyn

Till ära för Luke Stephen, Lindas barnbarn. - Terri Gibson

Välkommen, Luke! Grattis mormor Linda. - Deb Russo

För att hedra Gary & Sue Bimels 40-årsjubileum - Randy & Shirley Gilliam

För att hedra Eilene Toughey - Hudsons

För att hedra Lori Sparks - Mike & Terri Gibson

In memoriam

Tribute gåvor till minne av Virginia Zawacki

För alla som lever med MdDS; till minne av min fru. - Julian Zawacki

Till minne av min mamma, Virginia Zawacki. - Mike och Deb Russo

Butch och Terry Abbate

Till minne av min älskade moster, Virginia. - Karen Bush & Family

James och Linda Fenlason
Mike och Terri Gibson

Till minne av Virginia Zawacki, Debs mamma. Vår djupaste sympati till dig och din familj.
Vänliga hälsningar,
Marilyn och Roger Josselyn

Victoria Kupiec
Linda McManus
Paula och Don Moran
Jack och Linda Paydos
Carmen, Susan och Emily Russo (Matchning från John Hancock)
David och Deborah Russo
Maria Silva

Till minne av vår vän Virginia Zawacki. - Herr och fru S. Slowik

Ursula och James St. Amand
Barbara och George Stolgitis
Kathleen och Donald Tassinari
Patricia Hogan Welch
Gina och James Whipple
Wojtowiczs


Finns det någon speciell som du vill hedra?

Om det finns, kan du överväga att göra en donation i deras namn. Använd bara PayPal och skriv ditt engagemang i fältet "Skriv en anteckning" eller maila din hyllningsgåva med ett minnes- eller hedersdonationsformulär. Ladda ner och skriv ut formuläret (PDF) och skicka till:
MdDS Foundation
Marilyn Josselyn, president
22406 Shannondell Drive
Audubon, PA 19403

Ditt engagemang kommer att erkännas i vårt nästa nyhetsbrev eller bekräftelsespost.


Om du får dubbla [Nytt inlägg] e-postmeddelanden från oss ber vi om ursäkt. Leta efter och klicka på Hantera prenumeration längst ner i en av e-postmeddelandena. Då helt enkelt ”Sluta” en av MdDS-stiftelserna du ser i din Prenumerationshantering instrumentbräda.

5 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Linda Guld

  Hej. Jag har haft mdds sedan 1997 efter en tio dagars kryssning. Det varade 10 månader. Jag fick det två gånger efter från långa flygningar. De varade var och en i 6 månader. För två år sedan fick jag det spontant och det har aldrig lämnat mig. Jag är värre före regn och blåsiga dagar jag är också värre. Jag tar clonazapam innan jag flyger och flyger aldrig mer än 2 timmars flygningar. Det har hindrat mig från att resa som jag älskade. Hoppas att de hittar ett botemedel !!

  1. MdDS Foundation

   Hej, Linda. Det är bra att veta att du har upplevt remission, och vi hoppas att du kommer att uppnå det snart igen. Vänligen veta att stiftelsen inte kommer att sluta arbeta för att hitta behandlingar och ett botemedel, så att varje MdDS Warrior kan få sitt liv tillbaka och komma tillbaka till det de älskar, särskilt resor!

   1. Hej, jag är 51 år gammal kvinna. Jag fick diagnosen MdDS för nästan ett år sedan. Eftersom jag har tinnitus i mitt vänstra öra hade jag en omfattande genomarbetning som visade att jag också kan ha endolymfa hydrops (högt tryck i mitt inre öra). Det är förvirrande eftersom min gungande känsla och mental dimmighet är värre innan jag får min menstruation och när jag är mycket stressad. Någon annan har liknande symtom? Jag är barnläkare och det har varit mycket svårt att gå igenom detta.

    1. MdDS Foundation

     Maria, stress är förmodligen förstärkning av symtomen. Det noteras på vår Hanteringstips sida.

     Om du går med i en av våra supportgrupper och använder sökfunktionen kommer du att upptäcka att en ökning av symtomen strax före din cykel ofta rapporteras. Som noterats i vår Vanliga frågor, ”Som med många kroniska sjukdomar, upplever många kvinnor ökade symtom före eller under menstruationscykeln. MdDS är vanligare hos kvinnor än män (9: 1), men hormonernas roll vid förvärring / remission av MdDS-symtom förstås inte. ”

     Tinnitus diskuteras också ofta av medlemmar. De är från nästan 60 länder kan erbjuda mycket råd och stöd, så vi uppmuntrar dig att gå med. Läs mer om vår Hitta support sida.

     1. Tack för att du svarade. Jag har inte kunnat gå med i supportgruppen från FB. Jag ska försöka imorgon. Jag vill bara nämna att tinnitus minskade märkbart efter att ha tagit en kombination av hydroklortiazod och triamteren som ordinerats av en otolog, vilket har varit en stor lättnad. Att vara ”yr” och ha det ständiga surr i mitt vänstra öra var nervbrytande.

Kommentarer är stängda.