Hur gjorde vi den här tisdagen?

årets slut tackTack för att du har rygg och gjort skillnad i år. GivingTuesday 2017 var MdDS Foundation den mest framgångsrika en-dagars insamlingen någonsin med hjälp av Facebook och Gates Foundation. På grund av den enorma engagemanget och entusiasmen från ideella samhället nåddes matchgränsen på $ 2 miljoner tidigt och totalt 45 miljoner dollar höjdes på Facebook för många värdefulla orsaker.

Fjorton av våra MdDS-krigare startade enskilda insamlingssidor tillsammans med stiftelsens community-sida och samlade in 7,083 28 dollar i avgiftsfria donationer den 525 november. Stiftelsen kommer att få 7,608 dollar i matchande medel för totalt en dag på 15,000 XNUMX dollar. Dessa insamlingar hjälpte till att ta in donationer med check och PayPal också, med en rekord total summa på $ XNUMX plus i donationer för november. Med donationer som fortfarande kommer in, Facebook kommer att avstå från avgifter till slutet av året och dessa nummer kommer att öka ännu mer.

Eftersom 2017 avslutas vill vi visa vår uppskattning för våra supportrar om de är MdDS Warriors, eller deras vänner och familj. Eftersom stiftelsen är en ideell ideell organisation med 96% av donationerna som går direkt till forsknings- och medvetenhetsinsatser, gör ditt stöd en stor skillnad för dem som lider av MdDS.

Uppriktigt tack,
Terri Gibson, kassör

En kommentar

Diskussionspolicy
  1. Christine St Jean

    Tack för allt du gör för oss som har mdds. Att bara ha någon som inser vad vi går igenom ger oss hopp.

Kommentarer är stängda.