Var redo att öka MdDS-medvetenheten om dagen för sällsynta sjukdomar

mdds zazzle butik

För att hjälpa dig inrättade vi en butik på Zazzle. Från tees till muggar finns det många artikel för att öka medvetenheten om MdDS - och du kan anpassa dem alla!

Syftet med butiken är att öka medvetenheten och hjälpa människor som kämpar mot Mal de Débarquement-syndromet och de som inte har någon aning om sin sjukdom. Genom ökad medvetenhet hoppas vi kunna driva ytterligare forskning, för att samla in ytterligare medel och för att i slutändan hitta bot för MdDS.

Medan vi verkligen gillar MdDS Warrior-artiklarna för Rare Disease Day, läggs nya produkter kontinuerligt till för att öka medvetenheten under året. Handla ofta!

Om du inte ser objektet du vill ha med den bild du vill använda, använd bara länken “Kontakta butiksägaren” på butikens hemsida och begär en produkt. Våra frivilliga kommer gärna att försöka göra det utan skyldighet att köpa.

Var noga med att kolla zazzle.com/coupons för kampanjrabatter på upp till 60% rabatt. En liten del av varje försäljning skickas fortfarande till MdDS Foundation som en donation för dina räkning.

När du har mottagit dina artiklar, vänligen öka medvetenheten genom att ta ett foto och dela på sociala medier. Några fantastiska hashtags är #MdDSwarrior, #MdDSWarriors och #beatMdDS. Och glöm inte att märka oss! Du hittar oss på Instagram och Twitter som @mddsfoundation och vidare Facebook som @ mddsfoundation.org.

Hur sällsynt är Mal de Debarquement-syndrom?

Alla sjukdomar, störningar, sjukdomar eller tillstånd som drabbar färre än 200,000 XNUMX människor i USA betraktas som sällsynta av National Institutes of Health (NIH), US Food and Drug Administration (FDA) och den nationella organisationen för sällsynta störningar (NORD). Det finns för närvarande cirka 7,000 sällsynta sjukdomar listade av NIH.

Den verkliga förekomsten av MdDS är okänd men från oktober 2018 är vårt stödgruppmedlemskap drygt 3,000 XNUMX. Många drabbade är odiagnostiserade eller har fått fel diagnos. Vår uppdrag är att ändra det och bättre förstå den sanna naturen hos Mal de Débarquement-syndromet.

2 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Michael F. Shaughnessy

  Låt mig veta om du har ett pressmeddelande som jag kan posta på http://www.educationViews.org

  Och om det finns någon som är villig att göra en e-postintervju om detta.

  Michael F. Shaughnessy

  1. MdDS Foundation

   Herr Shaughnessy, vi har inte ett pressmeddelande just nu men har en volontär som skriver dem. Samtidigt har vi skickat ett e-postmeddelande så att du kan skicka dina frågor till oss. Tack.

Kommentarer är stängda.