Provider Outreach: Nya kommittéförespråkare för MdDS-patienter

MdDS-stiftelsen är glad att kunna presentera dig för vår leverantörs uppsökande kommitté, medordförande av Marilyn Williams och Suzanne Marsh. Kommittén arbetar för att öka medvetenheten om MdDS bland vårdgivare och för att ge dig den bästa professionella katalogen som möjligt.

Marilyn Williams är en MdDS-krigare. Hon undersöker och uppdaterar flitigt information om vårdgivare vars namn har lämnats in som läkare som har diagnostiserat och / eller behandlat MdDS-patienter. Inlämningarna går tillbaka till 2003, då stiftelsens första stödgrupp bildades. Informationen vi får underhålls i en omfattande databas som används för en mängd olika syften, först och främst för att skapa Hitta-a-Doctor Professionell katalog. Det används också för uppsökande ansträngningar, senast en direktreklamkampanj till en utvald lista över medicinska yrkespersoner vid högsta lärosäten.

Det är absolut nödvändigt att vi identifierar nya medicinska yrkesverksamma som kan känna igen funktionerna i MdDS och helst är villiga att delta i forskningsinsatser.

Förutom att säkerställa noggrannhet i kataloginformation, bedriver Marilyn forskning för att identifiera medicinsk personal som kanske inte känner till MdDS men borde vara det. Dessa yrkesmän är inte begränsade till praktiserande kliniker. Provider Outreach Committee når ut till leder som inkluderar professorer vid undervisningsinstitutioner, avdelningschefer och forskare i vestibulär- och balansstörningar. Kommittén förser dessa yrkesmän med utbildningsmaterial som vår broschyr (utformad för att ge till nyligen diagnostiserade patienter) och a snabbreferenskort på MdDS. Det informativa kortet ger läkare de diagnostiska kriterierna för MdDS så att de snabbt kan ställa en diagnos.

Suzanne Marsh ger en bakgrund av medicinsk branschkännedom till leverantörskommittén. På bara några månader har hon personligen ringt över 130 vårdgivare - även i Australien, Storbritannien och Italien - och skickat ut vårt material för att utbilda dem om MdDS och stiftelsen. Hon är mamma till en MdDS-krigare och är den typ av volontär som vi alla bör sträva efter att vara.

MdDS Outreach Effekt

Genom uppsökning är 24 stater och sju länder utanför USA nu representerade i Professional Directory. Kommer du att hjälpa oss att få alla 7 stater och fler länder i katalogen? Vi letar efter läkare som du personligen rekommenderar, för att hjälpa fler MdDS-patienter att få det medicinska stödet de förtjänar. Vi står också inför en utmaning av läkare med intresse av att MdDS går in i pension. Vi behöver din hjälp för att identifiera läkare som antingen är intresserade eller som kan påverka nästa generation av vårdgivare att ha intresse för MdDS. Tack för att du skickade deras kontaktinformation till provideroutreach@mddsfoundation.org.

Suzanne Marsh

Välkommen ombord

I augusti blev Suzanne vår senaste styrelseledamot. Suzanne har arbetat i en mängd olika kliniska, administrativa och marknadsförande medicinska miljöer. Hon är den enda styrelseledamoten som inte drabbas av MdDS och kommer att fortsätta att fokusera på leverantörsuppsökning samtidigt som hon hjälper styrelsen i en mängd olika projekt.

VISSTE DU?  Vi har styrelseledamöter i alla fyra tidzoner i USA. Från öst till västkusten är vi där du är.

4 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Maureen OConnell

  Min man drabbades av bakhuvudet för 18 år sedan. Han upplever många av de symtom du beskriver med MdDS. En tid var han bra men nyligen verkar hans balans, huvudbobbling och överkroppen röra sig ofrivilligt. Vi har flygt cirka fyra gånger i år. Jag undrar om han kunde ha MdDS som förbises på grund av huvudskadorna. Hur kan jag ta reda på om detta kan vara. Detta har helt handikappat hans livsstil. Jag ber att du kan erbjuda några svar.

  1. MdDS Foundation

   Stiftelsen diagnostiserar eller erbjuder inte medicinsk rådgivning. På vår webbplats finns en lista över vårdgivare som kan erbjuda svar. https://mddsfoundation.org/find-a-doctor/ Din make kan också gå med i en av våra onlinesupportgrupper för att lära av andra, av vilka några kan ha delade erfarenheter och kan erbjuda värdefulla råd. https://mddsfoundation.org/support/

   1. Helen Stringer

    Jag till en 2 dagars kryssning och den första natten var vattnet ruff och nu har jag varit tillbaka i 1 dagar och jag känner mig fortfarande lätt. Tror du att jag måste kolla in eller kommer det att försvinna.

    1. MdDS Foundation

     Helen,
     Stiftelsen diagnostiserar eller erbjuder inte medicinsk rådgivning. Att känna att du fortfarande är på båten i fem dagar är inte onormalt. Vi hoppas att dina symptom försvinner snabbt, men om de kvarstår och du misstänker att du har Mal de Débarquement-syndrom, måste du samråda med en läkare för att utveckla en handlingsplan. En kort lista över vårdleverantörer som kan vara bekanta med MdDS finns via vår Hitta en läkare verktyg.

Kommentarer är stängda.