Sällsynta sjukdomar är inte sällsynta!

1 av 10 amerikaner har en sällsynt sjukdom eller störning. Globalt är siffran 350 miljoner. Sällsynta sjukdomar är inte sällsynta! Här är några inlägg från MdDS-krigare till National Center for Advancing Translational Sciences (NCATS) "Sällsynta sjukdomar är inte sällsynta!" konkurrens, som utmanade individer att använda sociala medier eller konst för att effektivt kommunicera och utbilda människor om sällsynta sjukdomar.

Hej, det här är jag, är en begärande dikt av Crystal Beard som lämnar dig med kvarvarande tankar och bilder. Det visades först på MdDS Foundation-bloggen måndag 12 november 2018.

Livflotte, ett berättande häfte av Kimberly Warner, ger en intim och ärlig titt på hur det är att leva med en sällsynt, kronisk sjukdom. Ta resan från upptäckt till att bygga en livflotte ... fylld med katter ... genom att besöka Kimberleys webbplats www.liferaftmdds.com.

Att ge tisdag är 27 november

Miranda McCombers budskap är för MdDS-krigare och alla andra 1-i-10 som lider av ett sällsynt tillstånd. Hon vill att du ska veta, "Vi förtjänar alla den bästa livskvaliteten." Varje. Person. Frågor.

2 kommentarer

Diskussionspolicy
  1. Denise Retzlaff

    Fick bara diagnosen igår, men har googlat det de senaste veckorna. Känner mig förstörd just nu när jag kämpar för att fungera. Kan inte ens föreställa mig att känna mig så obestämd. Tre månader med symtom är tre för många månader. Har vestibular PT hjälpt någon?

    1. MdDS Foundation

      Denise, vi förstår hur du känner dig och rekommenderar starkt att gå med MdDS vänner, vår privata supportgrupp på Facebook. Där hittar du vårdande medlemmar från över 60 länder med många erfarenheter att dela. Du kan ställa frågor men du kan hitta många svar helt enkelt genom att använda sökrutan där. Vestibular terapi är ett populärt ämne.

Kommentarer är stängda.