Gör matcherna 🙌 Tillkännage två matchande utmaningar!

Giving Season 2018 lanseras 27 november med två matchande utmaningar.

Ge på att ge tisdag 27 nov

Utmaning 1: $ 7 miljoner match på Facebook

Börjar kl 5:8 PST / XNUMX:XNUMX EST donationer till ideella organisationer på Facebook, liksom MdDS Foundation, kommer att matchas tills 7 miljoner dollar i Facebook-matchningsfonder sprids. Bara donera genom vår special Matchande utmanings sida för insamling eller någon donationsknapp på vår Sida. Med över en miljon ideella organisationer på Facebook som tävlar om fonderna möttes förra årets GivingTuesday-match på under 1 minuter. Lägg till händelsen i din kalender och ställ in en varning.

Dina personliga insamlingar matchas också! I november förra året skaffade personliga insamlingar och matchningar rekordöver 15,000 XNUMX dollar. Kom igen, Warriors, låt oss slå ett rekord detta år! Följ bara den här länken för att ställa in din insamling idag: fb.com/fund/mddsfoundation.org/

Utmaning 2: $ 10,000 Match

Den här är inte begränsad till Facebook, och den löper till slutet av året! En generös MdDS Foundation-supporter matchar donationer oavsett hur de görs. Låt dina vänner och familj veta att de kan stödja dig genom att donera på deras favorit sätt - till din personlig insamlingmddsfoundation.org/donate, eller ta - och hjälp oss att göra 10,000 $ matchande utmaning.

Till er som samlas på torsdag hoppas vi att ni har en underbar tacksägelse omgiven av vänner och familj. Om du shoppar erbjudanden på Black Friday och Cyber ​​Monday, hoppas vi att du stannar utanför och har ett stressreducerande tips till dig: Börja med ett leende. När du handlar via Amazons välgörenhetsportal, smile.amazon.com, de donerar till stiftelsen. Vi hoppas att du avsätter några av de pengar du sparar för matchningsutmaningarna. Tack för att du stöttar MdDS-forsknings- och medvetenhetsinsatser och hjälper MdDS-krigare att få sina liv tillbaka.

21 NOV - Detta bara i: EN TREDJE MATCH

Denna givande tisdag erbjuder PayPal en matchning på 100% på donationer som mottagits genom sin semesterkampanj (upp till 500,000 1 USD i totalt matchande medel), följt av en donationsmatch på XNUMX% fram till slutet av året. Ge genom PayPal-appen eller genom vår välgörenhets unika länk: paypal.com/us/fundraiser/charity/23117 Den här börjar kl 5:01 PT den 11/27.

OBS: Alla donationer som görs via Facebook och PayPal Giving Fund är avgiftsfria. 😊