Utbildningsstipendium för klinisk forskning

    

1 juni 2022 – I samarbete med American Academy of Neurology (Aan), MdDS Foundation och American Brain Foundation (ABF) finansierar ett Clinical Research Training Scholarship fokuserat på MdDS. Priset syftar till att erkänna vikten av god klinisk forskning och att uppmuntra utredare i tidiga karriärer i kliniska studier i Mal de Débarquements syndrom och centrala vestibulära neurologiska störningar. Ansökan om forskningsprogramstipendiet är öppen och tillgänglig på AAN:s webbplats.

2 kommentarer

Diskussionspolicy
  1. Polly Moyer

    Det här är underbara nyheter – tack för att du meddelade oss 🙂 URL-länken fungerar tyvärr inte för mig. Snälla kan du meddela mig/oss om det finns en till så att jag kan hjälpa till att sprida nyheterna 🙂

    1. MdDS Foundation

      Du är välkommen, Polly. Länken har testats och fungerar, men här är en annan som du kan använda. Tack för att du hjälper till att sprida nyheterna. https://bit.ly/mddscrts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.