Utbildningsstipendium för klinisk forskning

    

1 juni 2022 – I samarbete med American Academy of Neurology (Aan), MdDS Foundation och American Brain Foundation (ABF) finansierar ett Clinical Research Training Scholarship fokuserat på MdDS. Priset syftar till att erkänna vikten av god klinisk forskning och att uppmuntra utredare i tidiga karriärer i kliniska studier i Mal de Débarquements syndrom och centrala vestibulära neurologiska störningar. Ansökan om forskningsprogramstipendiet är öppen och tillgänglig på AAN:s webbplats.

4 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. LeClaire Leno

  Jag fick diagnosen MdDS 2017. Jag bor i Houston, TX. Skulle gärna hitta stödgrupper!

  1. Valerie Almaraz

   Hej LeClaire! Jag fick diagnosen MdDS 2020. Jag är i Los Angeles-området. Facebook har en fantastisk grupp som du kan gå med i där du kan få stöd, information och uppmuntran från andra som lider av detta hemska tillstånd. Gruppens namn är Mal de Debarquement Syndrome-MdDS Vänner. Alla är snälla och förstående och det har hjälpt mig genom några oroliga tider när jag hanterade symptomen. Lycka till!

 2. Polly Moyer

  Det här är underbara nyheter – tack för att du meddelade oss 🙂 URL-länken fungerar tyvärr inte för mig. Snälla kan du meddela mig/oss om det finns en till så att jag kan hjälpa till att sprida nyheterna 🙂

  1. MdDS Foundation

   Du är välkommen, Polly. Länken har testats och fungerar, men här är en annan som du kan använda. Tack för att du hjälper till att sprida nyheterna. https://bit.ly/mddscrts

Kommentarer är stängda.