Porträtt av MdDS, en #selfie

"Jag skapade detta för min tvåårsjubileum av att leva med dagliga symtom från en komplex neurologisk störning. Bilden talar till den förvirrande och desorienterande naturen i min dagliga verklighet. På utsidan skulle ingen veta att min värld gungar och svajar och snurrar och vänder, men på insidan måste jag jobba för att förbli lugn och jordad.

MdDS har tvingat mig att lära mig att sakta ner och ibland sätta mina egna behov främst. Det har också lärt mig att livet kan förändras på ett ögonblick. Det här är otroliga lärdomar.” ~Brittany Ashcraft

dubbel exponering av en kvinna

MdDS-krigare, vilka lärdomar har ni lärt er? Visa Brittany lite stöd och lämna en kommentar. ⬇️

6 kommentarer

Diskussionspolicy
 1. Frances

  Först trodde jag att jag hade det här, sedan trodde jag att jag hade Vertigo. Nu känner jag mig lätt i huvudet, som om jag ska ha en av dessa, fullt ut. Jag vet inte vad jag hade eller har, men det är verkligen ett helvete på jorden...

 2. Maryanne K

  I år firar jag tio år sedan jag levde med denna mardröm. Så svårt att sätta sig själv först när andra inte förstår vad du upplever.

 3. Jerry

  Ta kontakt med Dr.Cha, hon är en ledande forskare inom MdDs. Jag tror att hon kan hjälpa dig. Jag vet inte var hon är nu men hon brukade vara i Oklahoma

  1. MdDS Foundation

   Tack för att du nämner Dr Cha. Hennes MdDS-expertis är världskänd. Hon bedriver för närvarande forskning vid University of Minnesota. Du kan lära dig mer om henne och hennes forskning, tidigare och nuvarande, på Forskning sidan på denna webbplats.

 4. Rowyn Capers

  Riktigt snyggt skildrat av helvetet vi upplever. Tack xoxo

 5. LeClaire Leno

  Jag är med dig eftersom jag har haft MdDS sedan 2016. Jag tror att Gud kommer att hela mig. Be om din insikt och befria Herre Gud från denna plåga i Jesu namn.

Kommentarer är stängda.