Gungande ljus, ge tillbaka sedan 2018

Rocking Candles Co. – ett kvinnoägt, MdDS krigardrivet företag – har ökat medvetenheten om MdDS med specialtillverkade ljus i åtta år i sträck. Så länge har Kate Richards, ägaren, lidit av symtom på Mal de Débarquements syndrom.

Den upplevda känslan av att gunga är ett primärt symptom på MdDS, och populära ljusval inkluderar Rockin' Around the Tree och Don't Rock the Boat. "Stop the Rock" är en anpassad doft för vila och avkoppling, speciellt upphälld för MdDS-krigare. 

Ljusen ger fantastiska presenter och är fantastiska konversationsstartare för att få folk att prata om Mal de Débarquements syndrom. Med ökad medvetenhet kan vi alla en dag "gå av båten." Och Kate donerar en del av intäkterna till MdDS Foundation för att forska vidare och förbättra livet för alla i MdDS-gemenskapen! Så vänligen stötta en krigare och köp ett handupphällt ljus idag. www.rockingcandles.com

en leende kvinna tänder ett ljus i en ljusaffär

Kommentera uppropet

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.